Meer informatie

Een tekst op een website kan natuurlijk nooit een volledig beeld geven van wie wij zijn of wat wij doen. Een oriënterend gesprek is bij Findex geheel vrijblijvend. Neem daarom gerust contact met ons op.

Onze werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij u uit hoe wij werken, of wij u van dienst kunnen zijn en of het voor u loont om van onze diensten gebruik te gaan maken. Immers, uw voordeel moet de kosten overtreffen, een adviseur moet geld opleveren.

Mocht er aanleiding zijn om tot een tweede gesprek te komen, dan zal er een grondige intake plaats vinden waarbij aandacht is voor uw doelstelling en beleggingshorizon, financiële positie, kennis en ervaring en risicohouding. Daarbij staan uw wensen en verwachtingen centraal. Deze intake wordt uitgewerkt in een klantbeeld en vertaald naar een adviesmotivatie. Op basis daarvan wordt er een voorstel uitgewerkt.

In een derde gesprek wordt dit voorstel met u tot in detail besproken. Pas daarna besluit u of u zaken met ons wilt gaan doen. Dit wordt dan vastgelegd in een overeenkomst, die uiteraard ook met u wordt doorgenomen.

Spreekt een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met Findex Vermogensadvies u aan, neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik bij Findex Vermogensadvies gaan beleggen?

Findex Vermogensadvies is een zelfstandig, actief en onafhankelijk vermogensadvieskantoor. Die onafhankelijkheid geeft ons het grote voordeel om voor onze cliënten altijd de beste keuzes te maken. Wij hebben geen eigen producten dus hoeven wij u niets te verkopen. Het belang van onze cliënten staat bij al ons handelen voorop.

Wat zijn de kosten?
Wat kan ik verwachten voor die kosten?
Wat is het verwachte rendement bij Findex Vermogensadvies?
Waarin wordt mijn geld belegd?
Wat is het minimale bedrag dat ik moet investeren?
Houdt Findex zich aan de bankierseed?
Staat Findex Vermogensadvies onder toezicht?
Kan Findex Vermogensadvies mijn vermogen overal naartoe boeken?

Nee, zeker niet. Wij plegen alleen transacties binnen de afspraken die we met u hebben gemaakt. Uw geld kunnen we bovendien alleen overboeken naar vaste (tegen)rekeningen die u zelf bij de bank aanhoudt.

Wat gebeurt er met mijn geld als Findex Vermogensadvies failliet gaat?
Wat gebeurt er met mijn beleggingen als de (depot)bank failliet gaat?
Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over Findex Vermogensadvies?
Kan ik altijd opzeggen, is er een opzegtermijn?
Mijn vraag staat er niet tussen; wat nu?

Onze partners

Dutch Security Institute
Dutch Security Institute
De bestuurders van Findex zijn beiden DSI gecertificeerd. DSI streeft naar een financiële sector waarin consumenten, ondernemers en financiële instellingen vertrouwd zaken kunnen doen. Een sector die vrij is van incidenten door professionals die regels overtreden. Dat versterkt het vertrouwen. We toetsen certificaathouders regelmatig op integriteit, kennis en vakbekwaamheid.

https://www.dsi.nl/
Binckbank
Binckbank
Findex Vermogensadvies biedt een totaalpakket aan dienstverlening. Door de samenwerking met onze partner BinckBank Professional Services bieden wij klanten flexibiliteit en zekerheid. Hierdoor voorzien wij u snel en overzichtelijk van alle juiste informatie voor jaaroverzichten, positieoverzichten en nota’s van effectentransacties. Betrouwbare en solide partners die het vermogen van onze cliënten administreren en ondersteunen op het vlak van effectenadministratie, -processen en -kennis.
De Giro
De Giro
Findex Vermogensadvies biedt een totaalpakket aan dienstverlening. Door de samenwerking met onze partner DeGiro Professional Services bieden wij onze klanten flexibiliteit en zekerheid. Hierdoor voorzien wij u snel en overzichtelijk van alle juiste informatie voor jaaroverzichten, positieoverzichten en nota’s van effectentransacties. Betrouwbare en solide partners die het vermogen van onze cliënten administreren en ondersteunen op het vlak van effectenadministratie, -processen en -kennis.
Kifid
Kifid
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is het klachteninstituut waar consumenten terecht kunnen voor klachten over financiële instellingen. Het biedt de consument één loket voor financiële conflicten met financiële instellingen. Problemen met zaken als beleggingen, kredieten en overige bankproducten kunnen worden aangekaart.

https://www.kifid.nl

De toezichthouder

Autoriteit Financiële Markten
Autoriteit Financiële Markten
Findex Vermogensadvies beschikt over een vergunning van de AFM voor Beleggingsonderneming Nationaal Regime op grond van artikel 2:96 Wft voor het in Nederland verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 1:1 Wet op het Financieel Toezicht (Wft).

https://www.afm.nl

Pastoor van Winkelstraat 39e, 5374 BG, Schaijk

  • Email: info@findexvermogensadvies.nl
  • Telefoon: 0486 - 700215

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.30 uur

zaterdag en zondag
gesloten

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Realisatie DGWeb